Felicitari pentru Parinti

Dragii mei parinti
Dragii mei parinti, vreau sa va spun inca o data ca va iubesc enorm! Voi sunteti modelul meu in viata, voi ma sprijiniti mereu si ma iubiti neconditionat. Va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi.
Va voi fi recunoscatoare toata viata
Va voi fi recunoscatoare toata viata pentru tot ceea ce ati facut pentru mine! Sunteti nemaipomeniti! Va multumesc pentru bunatatea si blandetea pe care mi le-ati oferit!
Corabie fara vant
Un copil fara parinti e o corabie fara vant, nu va putea ajunge niciodata nicaieri , parintii fara copii sunt un vant in desert, sufla in pustiu si nu ramane nimic in urma lor…


2 gânduri pe “Felicitari pentru Parinti
  1. Doamne, cat este de bine,Cand e mama langa tine!Doamne cit este de rau,Cand nu-l vad pe tatal meu!Fa-le parte tot de mine,Sa poarte grija de mine.Si mereu cu harul Tau,Izbaveste-i de ce-i rau.As vrea tot timpul sa zambesti sa fii tot timpul fericitaMama tu ai fost primul meu cuvant pe care l-am rostit vreodata. De cand mai nascut si pana acum nu mi-ai lipsit niciodata. Eu stiu ca tu ma adori si chiar de mai fac si rele oricum tu ma iubesti indiferent de ele. As vrea tot timpul sa zambesti si sa fii tot timpul fericita. Dar poate viata e mai grea atunci cand esti mamica. Sa am de toate tu lupti si nu-mi lipseste chiar nimica.Atata poate, un fratior si nu-ti mai cer nimica.Au trecut anii peste tine mamaAu trecut anii peste tine mama ca ninsorile peste munti si ai ajuns acum acolo sus unde zapezile nu se mai topesc si parul tau ramane nins. Esti mareata ca muntii acuma si in tine ne avem izvoarele noi toti copii tai, asta vreau sa-ti aduc aminte atunci cand regreti ca am ajuns departe de tine.Mama, esti speranta si viataMama … Esti speranta si vata, raza de soare ce suride dimineata. Tu esti iubita ce fiecare si-o doreste. Femeia ce viata insasi o implineste, esti zina din povesti pe care intotdeauna o iubesti. Tu esti mamica mea! love love love TE IUBESK DRAGA MEA MAMA ZINAIDAA (:give_rose:)

  2. SCUMPA SI ADORIABILA„ MAMA,,EU ITI DORESC MULTA PROSPERITATE SI DRAGOSTE DIN INIMA MEA CARE TU AI NASCUTO TE IUBESK MULT TE IUBESK MULT MULT MULT MULT……CU DRAG SI IUBIRE FIKA TA TE IUBESK MULTT DIN INIMA …..Doamne, cat este de bine,Cand e mama langa tine!Doamne cit este de rau,Cand nu-l vad pe tatal meu!Fa-le parte tot de mine,Sa poarte grija de mine.Si mereu cu harul Tau,Izbaveste-i de ce-i rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *