lA MULTI ANI

27851050– Sa calci mereu pe trandafiri si flori nemuritoare, sa ai in viata ta priviri ca razele de soare, sa ai o viata ca-n povesti cu vise implinite, sa daruii celui ce iubesti doar clipe fericite. La multi ani!!! 
– O sa-ti trimit cu dragoste mesaje sms cu urari La Multi Ani , prietenia noastra inseamna pentru viata mea… cei mai frumosi ani. 
– Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericita si de tot ce iti lipseste pentru a fi de doua ori mai fericita! 
– Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet. 
– De ziua ta m-am gandit la ceva grandios, magnific, spectaculos. Oricum nu costa nimic sa te gandesti! 
– Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima,s anatate,impliniri si multa iubire! La multi ani! 
– Cu ocazia aniversarii tale, eu iti urez multa, multa sanatate,fericire si dragoste. Sa iubesti asa cum stii tu mai frumos. 
– Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj de La Multi Ani de la cel ce te iubeste! 
– La multi ani! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevinovate. 
– O viata traita frumos plina de ginduri curate,in demnitate ,cu satisfactia lucrului facut din suflet,viata care atrage admiratia celor din jurul tau si multumirea de sine !Traind asa, vei primi negresit ploaie de binecuvintari ! 
– Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *