Dragobete

Am doi ochi care vor sa te vada,am doua maini ce vor sa te imbratiseze,am doua buze ce vor sa te sarute,dar am o singura inima ce bate numai pentru tine !!!

 

 

Fiecare apus aduce o amintire... Fiecare rasarit aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata... Sunt orele in care esti departe de mine.

 

Fiecare clipa in care nu te vad este o clipa pierduta si te iubesc..mi-as da viata pt tine si in fiecare secunda esti in mintea mea si nu te pot scoate din ea viata mea nu ar avea rost fara tine!

 

Hai sa impartim lumea : marea tie si valurile mie,cerul tie si stelele mie,soarele tie si lumina mie,dar mai bine....totul tie si tu mie !!!!!!

 

Am doi ochi care vor sa te vada,am doua maini ce vor sa te imbratiseze,am doua buze ce vor sa te sarute,dar am o singura inima ce bate numai pentru tine !!!

 

Daca de Sfantul Valentin unii sarbatoresc ziua indragostitilor, de Dragobete noi vom sarbatori ziua iubirii noastre. Te pup dulce.

 

 

Dragobetele vesteste

Primavara ca soseste,

Si-un prieten TE IUBESTE!

Si-ti trimit din departare

Un gand bun, si-o sarutare!

 

Mi-e dor de tine in fiecare secunda din viata mea!

Iti spun asta si de Dragobete si ti-as spune in fiecare clipa, care ma doare cind nu sunt linga tine!!!

 

Nu trebuie sa exista o zi anume, desemnata de noi, oamenii, pentru

a-ti declara iubirea.

 

Aceasta stare DIVINA trebuie sa ne insoteasca in toate clipele vietii noastre, fata de tot si de toate, cele create de DUMNEZEU.

 

Multumesc TATALUI CERESC ca ne-dat tuturor oamenilor de pe planeta Pamant aceasta stare, numita IUBIRE.

 

IUBESC SI SUNT IUBITA!

 

Soarele mai tare straluceste

iarba sub zapada inverzeste

floarea-n mare graba infloreste

EL sau EA mai tare te iubeste

ghici ce e?

 

 

Poate tu nu realizezi cat ir un lucru stiu cansiamna pt mn pote ca eu pling seara de doru tau dar un lucru il stiii e ca TE IUBESC.

 

Te sarut si hai sa sarbatorim noi 2 o noua zi de Dragobete!