Sfanta Maria

Draga mea

O zi frumoasa este maine, ziua numelui tau! Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos! La multi ani!

 

La multi ani, Marian!

La multi ani, draga Marian! Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca ingerii din cer mi te-au daruit pe tine, sa imi fii alaturi mereu!

 

 

Clipe frumoase

Draga Maria, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani!

 

Numai bucurii

De ziua ta, sa te bucuri de soare, de dragoste, de impliniri, de viata...Te iubesc!

 

De ziua ta

E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas

 

De ziua ta

Iti multumesc ca imi luminezi viata cu prezenta ta, in fiecare zi! La multi ani, draga mea!

 

Felicitare

O sarbatorim pe Fecioara Maria dar si pe tine si iti doresc sa fi mereu asa, blanda, buna si draguta cu toti cei din jur. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om care traieste dupa deviza "IUBESTE! UITA ! IARTA ! Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine.

 

Pentru tine

Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditioanata.

 

 

Draga mea

Imi luminezi intreaga zi cu zambetul tau si imi luminezi viata cu bunatatea si felul tau frumos de a fi. As vrea sa imi fi aproape mereu, cum ai fost si pana acum si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau, rupt parca din dragostea Fecioarei Maria.Pentru ca esti. Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!

 

De ziua ta

Sa ai o zi frumoasa! Sa te bucuri de numele pe care-l porti! Sa fii fericita, iubita si bucuroasa! La Multi Ani!

 

Azi fiind

Azi fiind o mare sarbatoare, Sf.Maria si ziua numelui tau ,primeste din partea mea multe urari de bine,sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor !Dumnezeu sa te calauzeasca in tot cea-ce faci ! LA MULTI ANI !

 

Maine e

Maine e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fi cuminte si sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume.

 

Chiar daca

Chiar daca ai nume de sfanta stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina. Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi.

 

Apropiindu-se

Apropiindu-se o mare zi de sarbatoare, Sf.Maria si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci ! LA MULTI ANI ! Este posibil sa nu pot sa-ti trimit in ziua de 15 August felicitari asa ca iti trimit anticipat salutari si o sincera urare de LA MULTI ANI !

 

De Sfanta Maria

De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

 

Fie ca

Fie ca Sf. Fecioara maria, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

 

 

Pentru ca

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine.

 

Azi e ziua ta

Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fi cuminte si sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume.

 

O sarbatorim pe

O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Imi doresc sa fi mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau.

 

Ca o lumina

Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator, intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine.

 

Intocmai ca

Intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fi mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun.