Halloween

Halloween-ul fiind o sarbatoare este un bun prilej de a va apela prietenii si rudele si ale transmite diverse urari si mesaje prin sms sau email. In cazul in care va hotarati sa trimiteti un mesaj sau sms de Halloween, va dam cateva idei de texte care s-ar potrivi la aceasta sarbatoare care se spune ca se vrea una infricosatoare. Fie ca va doriti sa trimiteti un sms cu un mesaj funny sau un mesaj infricosator, veti gasi mai jos cateva sugestii de astfel de texte potrivite pentru Halloween. Uram si noi tuturor un Halloween fericit!

 

Ritmul lor ne face bine.

Vino sa dansezi cu mine.

Si-o sa bem,ne facem turta;

Nu-i pacat, ca viata-i scurta.

 

 

Chiar de-ti canta o serenada,

Fa-i cu mana, zii ADIO !

Duca-se la promenada.

Sa-ti traiesti viata cu brio !

 

E Halloween, ma trec fiori

Cand simt in preajma vrajitori.

Inchide ochii, dormi usor

Sa nu te prinda vraja lor.

 

Bu..Hu..Hu,

Noapte de groaza!

Numai tu

Ramai viteaza!

 

Inchide bine usile !

Blocheaza ferestrele !

Sa nu intre duhul rau,

Taman in ..dovlecelul tau.

 

 

Dragul meu, in seara de Halloween nu uita: sa lasi intotdeaua pe altcineva sa deschida usa, sa nu gusti niciodata primul din mancare si sub nici o forma sa nu deschizi dulapul.

 

Iti doresc un Scarry Halloween!

 

Bu..Huu..Huu, sa ai o noapte de groaza, care sa te tina treaza!

 

E Halloween, ma trec fiori cand simt in preajma vrajitori. Inchide ochii, dormi usor, sa nu te prinda vraja lor.

 

In spiritul sarbatorii de Halloween, iti urez sa ai o zi magica, cu un dovleac luminat, iar fantomele bune sa iti fie mereu alaturi!

 

Stiu ce ai facut vara trecuta. Asa ca, in seara asta de Halloween, pazeste-ti spatele!

 

Inchide bine usile! Blocheaza ferestrele! Sa nu intre duhul rau… taman indovlecelul tau!

 

Sa ai o noapte frumoasa si bantuita! Scary Halloween!

 

Cu un aer rece de toamna, care suiera printre copaci si imprastie frunzele de la picioarele tale, aceasta noapte de tremur si frica este cea mai frumoasa dintre toate!

 

De Halloween, vrajitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar in parc se incing dansuri ale monstrilor. Cu toate astea iti doresc Happy Halloween!

 

In aceasta noapte de Halloween te invit in oras… pentru a bea sange si a manca carne calda. Vino fara teama in cimitirul numarul 13. Happy Halloween!

 

Daca nu reusesti sa vezi nicio fantoma in acest Halloween, nu iti face griji! Doar uita-te in oglinda si o vei vedea! Happy Halloween!

 

Un copil negru a primit in dar un set de aripi negre de la Dumnezeu . Ce sunt eu, a intrebat copilul, sunt un inger negru? Dumnezeu a ras si i-a raspuns: Nu, tu esti doar un liliac! Happy Halloween!

 

 

Fie ca acest Halloween sa fie mai stralucitor ca niciodata, sa-ti aduca bucurie si multe farse infricosator de haioase. Happy Halloween!

 

Ma bantui in fiecare noapte, la fel ca o fantoma, deci ma gandesc sa te cer in noaptea de Halloween, caci esti tare draguta fatomita mea si vreau sa-mi petrec viata cu tine! Sa avem un Halloween Fericit!